I vinter finns en möjlighet att ansluta till vårt fantastiska team som tar hand om internationella high-end gäster.

Vi erbjuder en unik småskalig och personlig miljö där du kommer att lära dig och utveckla färdigheter som alltmer efterfrågas i vår region.

Vi är inte ett normalt hotell. Arbetet är varierat, för all personal, inklusive städning och hjälpa kockarna att förbereda måltider, men den viktigaste delen av en värds roll är att vara säker på att berätta din historia och vår lokalsamhället. Våra internationella gäster är intresserade av livet i norr, naturen så klart och det bredare samhället i norra Sverige och vår roll i laget är att hjälpa dem att känna att de har fått nya vänner.

Kontakta oss för att få veta mer om denna möjlighet. Kanske är det just du som är rätt personen för vårt team.

Vänligen email [email protected] eller ring 070 544 7147