Njut av våra lyxiga stugor och personlig service

Romantiskt Paket

Arctic Retreat ligger undangömt djupt inne i skogen vid foten av Korpforsen i Råneå älvdal. Detta är en dold pärla i Norrbotten som erbjuder en personlig och exklusiv vistelse i lyxiga timmerstugor. Med en tillbaka-till-naturen-känsla, varmt värdskap och utsökta lokala rätter, denna tillflyktsort vid älven låter dig återknyta kontakten med den naturliga världen omkring dig.

Dina värdar kommer se till att du får en varm och genuin upplevelse. Deras fokus ligger på en hög nivå av personlig service under hela din vistelse. Så oavsett dagens äventyr väntar ett varmt dopp i din privata jacuzzi och/eller en bastu och en fantastisk 3-rätters middag på kvällen. Alla måltider serveras enligt en fast meny, med alternativ för att möta kostbehov baserat på säsongsbetonad tillgång.

Under stora delar av året är Arctic Retreat fullbokat av exklusiva internationella resenärer som vill uppleva vår kultur och natur i en liten, privat och exklusiv lodge. Dessutom är vårt romantiska paket perfekt för par som vill komma iväg och njuta av tid tillsammans för att återknyta kontakten.

En romantisk vistelse på en natt. 6500 kr per par

Erbjudandet inkluderar:

Övernattning i en av våra timmerstugor.
Incheckning från 14:00, utcheckning fram till 12:00.
Prosecco och choklad vid ankomst
Användning av kanot på ankomsteftermiddagen
Privat frukost, Privat middag – 3 rätters
Privat Jacuzzi
Exklusiv användning av Bastu – 2 timmar med C/O Gerd produkter

Erbjudande gäller fram till 30 nov 2022, i mån av tillgänglighet.

Ready to Reconnect? Get in touch